Bieren die geimporteerd worden door New Beer Frontier

Even voorstellen..

New Beer Frontier is een nieuw bedrijf gericht op de import van craft beer uit nog onbekende bierlanden. Onze focus ligt momenteel vooral op Noord en Oost-Europa, met Estland in het bijzonder.

Aanleiding

Het bedrijf is in 2015 opgericht door Roeland Verloop, Kevin Otto en Vincent Visser. Tijdens een vakantie in de Baltische Staten zijn wij als drie bierliefhebbers geheel onverwachts in aanraking gekomen met tal van overheerlijke bieren. Hier in Nederland bleken deze niet verkrijgbaar te zijn. Dit heeft ons er toe doen besluiten om deze onderneming op te richten, met als missie Nederland bekend te maken met deze smaakvolle bieren.

Assortiment

Momenteel kunnen wij een uitgebreide en ook wissellende collectie bieren leveren. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende bierstijlen zoals IPA's, Stouts, Porters, Blonds en Amber ales. Ons assortiment bevat de core-range van de diverse brouwerijen, aangevuld met interessante specials. De bieren komen uit landen zoals Estland, Zweden, Groot-Brittannië of Japan (afhankelijk van aanbod).

Missie

In de toekomst willen wij ook bieren uit andere landen toevoegen aan ons assortiment. Volg ons via deze webste of Facebook voor actuele updates over ons assortiment en nieuwe ontwikkelingen.

Wij hopen uw interesse te hebben gewekt!

Roeland Verloop & Vincent Visser


Bekijk assortiment